Наличен

зодия Риби, ръчно изработена гривна от естествени камъни, 8мм.

14.98 лв.

Създаден от: Нина
EAN: 3800234950648

ръчно изработена гривна от естесвени камъни Аметист, Авантюрин, Аквамарин, Лунен камък, 8мм.

  • Високо качество,  Прецизна ръчна изработка
  • Естествен камък – Аметист, Авантюрин, Аквамарин, Лунен камък,  8мм.
Изчистване

Описание

зодия Риби, ръчно изработена гривна от естествени камъни Аметист, Авантюрин, Аквамарин, Лунен камък, 8мм.

Възможно е тази гривна да бъде използвана и от асцендент Риби или позиция на планети в знака на Риби

Зодиакален знак Водолей

  • Стихия – Стихия – Вода, качество – подвижен
  • Планета управител – Нептун и Юпитер

Лунен камък 

Лунният камък балансира емоциите, като укротява прекалено бур­ните реакции.

Помага на човека да види всички възможности и да се раздели с ограничените си възгледи. Отстранява емоционалните блокажи между влюбените и им помага да общуват по-добре.

Вярва се, че камъкът носи богатство, както и изостря интуицията – най-вече тази, която е свързвана с предсказването. Подходящ е за жени, защото помага да се установи връзка с Богинята и с женския аспект в човешката природа. При мъжете (и при жените) ще помогне за отваряне на вра­тите към подсъзнанието пред онези, които истински желаят да постигнат високо духовно развитие, но ще ги затвори пред хората, които не са готови за това. Улес­нява връзката с вашите водачи. Използвайте го, за да си припомните духовни преживявания от минали пре­раждания.

Този ми­нерал е известен и с това, че разбулва истината зад илюзиите и ще ви помогне да свалите маските на вашите тайни или скрити вра­гове.

Аметист

Аметистът се асоциира с третото око и често се нарича “духовен кристал”. Някои автори го свързват с третото око или шеста чакра, а други – с коронната или седма чакра.

Почти всички автори са единодушни, че Аметистът стимулира активността на дясното мозъчно полукълбо (на творческата дейност), отстранява илюзиите и помага за развиването на свръхсетивни способности.

Препоръчван е като прекрасно средство за медитация, тъй като засилва и развива интуицията, вдъхновението, изцелението и протичането на енергия и информация; издига мислите и стремежите до високи духовни нива. Ако гривна с аметист се носи на лявата китка, ще помогне да предвиждате бъдещето. При медитация увеличава свръхсетивните възприятия.

Сложен под възглавницата помага за премахване на кошмарите.

Аметистът дава проницателност в бизнеса, носи победа и предпазва войниците от рани; прави ума по-пъргав и контролира негативните мисли. Прекрасно средство за успех и слава, за гадатели, писатели, поети и издатели. Както казват китайските мъдреци помага за да получаване на справедливост в съда.

още за аметиста

Аквамарин

Аквамаринът пречиства ума и засилва творческите способности. Балансира емоциите. Помага за освобождаване от страхове, фобии и съмнения. Помага ни да бъдем по-толерантни, като в същото време ни кара да поемем отговорност за своите действия, мисли, постъпки – за своя живот.

Превръща колебливостта във вътрешна сила и умение за контрол. Чудесно средство за пречистване на ума, емоциите и духа. Изостря интуицията като същевременно успокоява неспокойния ум.

Кристалът е изключително полезен ако ни предстои съдебен процес или спор. Вярва се, че предпазва от несправедливост и врагове.

При раздяла би могъл да събере брачните партньори.

Носенето му помага срещу злополуки. Привлича богатство.

Добър при медитация, защото носи успокоение, душевен мир, вдъхновение и любов. увеличава лечебната сила и емпатията. Смята се, че пробужда психичните способности. Укрепва и защитава аурата. Практически има балансиращо въздействие върху всички тела. Вибрациите му са фини и с дълготрайно действие. Аквамаринът е познат като мистичен, ясновидки камък.

Авантюрин

Помага да се изгради положителна нагласа, добро здрав и независимост. Уравновесява мъжката и женската енергия.

Минералът защитава от състояния на страх, ако се държи продължително в ръка или се носи във вид на гердан или гривна.

Поставен върху областта на сърцето, стимулира релаксацията.

Вярва се, че прави притежателя си весел, остроумен и любознателен. Отваря сърцето за другите и вдъхва доверие в живота.

Често се препоръчва като добър талисман в хазарта. Привлича късмета и благоприятните житейски възможности. Помага за емоционалните връзки.

Успокоява тревожността. Развива способността да не приемаме нещата твърде присърце и да поемаме емоционални рискове. Привлича приключения в любовта и пътуванията.

Очиства сърдечната чакра от страха, успокоява физическата и емоционалната сърдечна болка, поражда емоционална безопасност и сигурност.

Притежава силна лечебна енергия, която въздейсвта върху хипофизата. Облекчава очите и мигрената. Лекува сърдечни заболявания, инфекции.

 

Допълнителна информация

Материали

, ,

Дизайнер

Цветове

, , , ,

Размер мъниста

Размер на гривна

, , , , ,

Камъни

, , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „зодия Риби, ръчно изработена гривна от естествени камъни, 8мм.“

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *