Ако смятате, че искате да сте част от творческия екип на SelenaFashion ни пишете. Разкажете на кратко за себе си и своите арт произведения.  Ние ще се свържем с вас, за да обсъдим детайлите.

За нас

Как се роди идеята:

В страната ни има твърде много жени и мъже, които по една или друга причина не могат да работят на пълно или непълно работно време. Твърде много млади жени ( майки, домакини, наричани от нас „отбора на мамитата“), които са в разцвета на своите сили доброволно или не са ангажирани в отглеждането на своите деца. Често казват, че малките бебета изискват много внимание – да това е напълно вярно, но се оказва, че и децата в ученическа възраст също изискват своето специално внимание. Освен необходимите грижи свързани с отглеждането и възпитанието на децата, често и времето на тези майки и домакини се оказва ключово (трудно е да се намери работодател, които да приеме работник с работно време от 9 до 16-16:30 – защото в най-добрия случай училището започва от 8-9 часа и занималнята приключва между 17 и 18 часа, а в големите градове се добавя и поне един час транспорт). В допълнение е и фактора, че даването на малкия ученик на занималня има своите сериозни недостатъци – в образователен и възпитателен аспект.

Много от тези български домакини (не рядко в тази ролята влизат и мъже) са изключително интелигентни и сръчни хора. Надарени, талантливи, позитивни, правещи чудеса със своите ръце. Много от тези мамита и татковци умеят да създават уникални бижута, мартеници, картички, декупажи, рисунки и какво ли още не.

В комбинация с ръчно изработените продукти са и нашите езотерични и психологични познания (астрология, нумерология, хромотерапия (цветолечение), кристалолечение и др.).

SelenaFashion се роди като идея имаща за цел да помага имено на българските майки, татковци и деца.  Ние смятаме, че ръчният, български труд трябва да бъде уважаван и подпомаган. Все още сме мънички, но смятаме да се превърнем в сериозен партньор за всички талантливи и имащи желание да работят хора.

Трудолюбивите ни дизайнери:

Ирена
Ирена
Позитивна, дейна и лъчезарна майка на две деца – момиченце и момченце. Изключително талантлива и неуморна. Нейните бижута са оригинални, интересни и напълно в крак с новите тенденции. Прецизна във всеки един детайл. Изключително всеотдайна и любеобвилна.
Лакшми - Нина
Лакшми - Нина
Интелигентна, прецизна, творческа. Майка на едно дете. Харесва всичко нестандартно, но и практично. Нейните модели изпъкват с нестандарност и новаторство. Запалена по езотерика, астрология, кристалолечение, цветолечение и приложно изкуство.
Тянка
Тянка
Пенсионерка, баба помагач на две внучета. Докато е работила е използвала всяка свободна минута да се занимава с бродерии, плетива, ръчни китеници и т.н. Днес влага цялото си сърце и душа в изработката на своите уникални модели.
Мария Анна
Мария Анна
Мария Анна – от прекрасния град Русе. Съпруга и майка на порастнало дете.

Невероятно талантлива, скромна и търпелива. Самороден талант, който всеотдайно подарява на света. Нейните произведения са изработени с изключително много любов и сръчност достигаща до съвършенство.

Кремена
Кремена
Усмихната, слънчева и много темпераментна. Разведена. Майка на две момчета. Работи като продавачка. В свободното си време е отдадена на артистичните си таланти. Прецизна, оригинална, талантлива. Обожава да рисува, да слуша музика, да играе със своите хлапета. Прекрасните й модели остават запомнени. В малкото свободно време Кремена се занимава и с астрология и нумерология.
Милена
Милена
Очарователна, талантлива и много усмихната. Милена е трудолюбива и упорита. По професия е счетоводител, а в свободното си време се забавлява с магията на мънистата.
Маргарита
Маргарита
Маргарита,
Маргарита е усмихната, лъчезарна изпълнена със състрадателност и любов. Майка на момиченце.
Фокусирана върху езотериката и духовното развитие. Занимава се с Таро, Астрология, Фън Шуй, Билки, Кристали и Рейки мастър. Изключително отдадена на своите занимания. Изработва предимно оргонити, които могат да бъдат програмирани за много неща – радост, щастие, изобилие, баланс, любов, успех във финансовата сфера, развитие и т.н. Веки един оргонит, който тя изработва съдържа различни кристали, стружки, билки, смола.

Дистрибутори и Търговци

Набираме търговци и дистрибутори. Работата се състои в продажба различни продукти.

Ние сме гъвкави и работим с всеки един индивидуално.  Нямаме изискване за възраст,  образование или пол. За нас е важна единствено коректността.

Работиш когато си искаш и без надзор. Доходът зависи от обема на продажбите.

Може да се съвмести с твой търговски обект или обичайна дейност. Предлагаме и възможност за закупуване на артикули на едро.

При интерес свържете се с нас:

Бъди част от творческия екип

Умеете:

да рисувате;

да изработвате красиви предмети;

да създавате бижута;

или се занимавате с някакво приложно или изящно изкуство

можете да се присъедините към творческия екип на Selena Fashion. Изпратете ни кратък имейл, в който представяте себе си и своите арт произведения. Ще сме щастливи ако приложите и няколко снимки. Ние ще се свържем с вас, за да обсъдим детайлите.

Партньори